ΠΡΟΣΦΟΡΑ WEB -24%
SKAG

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 17Χ25 ΡΙΓΕ 50Φ SKAG PP

  • Σε απόθεμα
1.90 price.perUnitTitle 2.50€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ WEB -24%

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 39 €  σε όλη την Ελλάδα.

Για την πόλη του Ρεθύμνου δωρεάν μεταφορικά από  15 €  και πάνω....


Αποστολές με SPEEDEX.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι «SUPER” Εξηγήσεις έχουν οικολογικό ανακυκλώσιμο εξώφυλλο διότι είναι κατασκευασμένες από P.P. πολυπροπυλένιο που δεν περιέχει καρκινογόνο κάδμιο.

Είναι οι μοναδικές με πλάγια περαστή ετικέτα για να μην πέφτουν και χάνονται στην τσάντα η στο σχολείο.


Η ετικέτα του τετραδίου αυτού δεν σκίζεται διότι είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό που επιπλέον έχει όλες τις ιδιότητες του χαρτιού.


Το τετράδιο αυτό έχει ενσωματωμένο σελιδοδείκτη από P.P. έτσι ώστε το άτομο που χρησιμοποιεί το τετράδιο να βρίσκει εύκολα την εργασία που θέλει καθώς και για τους εκπαιδευτικούς να βρίσκουν εύκολα τις εργασίες που θέλουν να διορθώσουν.


Το εσωτερικό χαρτί είναι προμηθευμένο από οίκους πιστοποιημένους κατά FSC που διασφαλίζουν την βιωσιμότητα των δασών διότι το χαρτί αυτό παράγεται από ελεγχόμενα καλλιεργημένα δάση.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ
Feeds Skroutz
Κατάσταση Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 μέρες
Brands SKAG
Χρώμα Πορτοκαλί
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα

Το καλάθι σας είναι άδειο

To e-selida.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!